Sinds 1 januari is er een verbod op wegwerpbekers. Omdat het voor velen onmogelijk is om te stoppen met koffiedrinken, hebben wij een oplossing bedacht, dus niet mauwen!

Lokale Zaken Tilburg staat op voor de lokale zaken, duurzaamheid, samen werken/verbinden en bouwen aan onze toekomst is waar wij ons graag voor inzetten. Zo staan wij tijdens een crisis op voor het MKB en verbinden we ondernemers om samen er door heen te slaan.

Een mok voor elk karakter!

Wat doen wij nu? Wij bieden mokken aan met een heuse geschiedenis. Dit om te laten zien dat je geen nieuwe mokken hoeft aan te schaffen, aangezien er al zo veel mokken in omloop zijn. Hoe wij dat doen? 

jelle en dieuwertje

Wij zijn lokale zaken Tilburg, zelf trotse inwoners van Tilburg.

Wij geloven dat we samen alle crisissen kunnen verslaan. Een groot onderdeel van deze puzzel zijn de lokale ondernemers. Ze hebben een enorme waarde voor de stad Tilburg. Zo zijn lokale ondernemers meer betrokken met de omgeving en zijn ze een belangrijke schakel in de lokale economie. Ze maken een praatje met hun vaste klanten en helpen elkaar. Wij willen dat de lokale ondernemer deze crisis overleeft.

De moederdagactie in 2020 was de eerste stap, vaderdag het vervolg en kerstdagen de klapper van 2020. Ook dit jaar hebben we weer diverse acties gedaan, van Valentijnsdag, Vader- en Moederdag tot de Kerstpakkettenactie.

Begin dit jaar hebben we met het Tilburgse ‘Corona-Wandeltje’ Route nog meer teweeg te brengen in Tilburg. Want samen staan we sterker in Tilburg, op sociaal en economisch vlak.

Groetjes,

Dieuwertje Vorstenbosch en team

Lees ons verhaal!