KERSTACTIE 2023!

Na 3 succes jaren, willen we ook dit jaar gaan knallen met de feestdagen! We zijn trots op wat we de afgelopen jaren hebben mogen bereiken, we tientallen lokale Tilburgse ondernemers hebben kunnen steunen tijdens de moeilijke periode en unieke verbindingen tot stand hebben gebracht.

We hebben weer ons uiterste best gedaan, om de mooiste producten van onze lokale ondernemers te selecteren. Het is een luxe samenstelling van alleen maar lokale producten van lokale makers, want wat wij hier in Tilburg maken is uniek, herkenbaar, duurzaam en natuurlijk mega lekker…

Houd ook onze socials (Facebook / Instagram) in de gaten voor de laatste updates over onze acties, foto’s en samenwerkingen!

Omdat we dit najaar vooral ook de mensen willen steunen, die het hard kunnen gebruiken, doneren wij per verkocht kerstpakket 1 euro zodat we Tilburg kunnen gaan vergroenen.

jelle en dieuwertje

Wij zijn lokale zaken Tilburg, zelf trotse inwoners van Tilburg.

Wij geloven dat we samen alle crisissen kunnen verslaan. Een groot onderdeel van deze puzzel zijn de lokale ondernemers. Ze hebben een enorme waarde voor de stad Tilburg. Zo zijn lokale ondernemers meer betrokken met de omgeving en zijn ze een belangrijke schakel in de lokale economie. Ze maken een praatje met hun vaste klanten en helpen elkaar. Wij willen dat de lokale ondernemer deze crisis overleeft.

De moederdagactie in 2020 was de eerste stap, vaderdag het vervolg en kerstdagen de klapper van 2020. Ook dit jaar hebben we weer diverse acties gedaan, van Valentijnsdag, Vader- en Moederdag tot de Kerstpakkettenactie.

Begin dit jaar hebben we met het Tilburgse ‘Corona-Wandeltje’ Route nog meer teweeg te brengen in Tilburg. Want samen staan we sterker in Tilburg, op sociaal en economisch vlak.

Groetjes,

Dieuwertje Vorstenbosch en team

Lees ons verhaal!