‘Made in Tilburg’ Kerstpakketten!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen dit jaar knallend af te sluiten, door super mooie unieke kerstpakketten samen te stellen met alleen maar lokaal geproduceerde cadeautjes. Iedere ondernemer heeft zijn of haar expertise en door al deze unieke producten samen te bundelen, krijg je een uniek Tilburgs pakket. De afgelopen twee jaar, in tijden van Corona, hebben wij met Kerst de ondernemers goed weten te verrassen, want wij hebben aan de meer dan 30 lokale deelnemende ondernemers meer dan 130.000 euro omzet mogen uitdelen. Echt super vet! 

Zoals wellicht al bekend werken wij niet met prijsafspraken, wij kopen de producten voor de pakketten in voor de originele verkoopprijs in de winkel, hierdoor gaat alle winst direct naar de deelnemende lokale ondernemer. Alle pakketten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden indien gewenst!

Ook dit jaar pakken wij alle pakketten in in samenwerking met de leerlingen van het Praktijk College Tilburg van stichting Biezonderwijs. Hoe leuk dat we dus echt alles doen in samenwerking met alleen maar lokale ondernemers en scholen.

Throwback naar de afgelopen jaren…

Bestellen is helaas niet meer mogelijk!

Voor vragen, neem contact op met contact@lokalezakentilburg.nl

Alle prijzen zijn incl. BTW en incl. € 2,50 verpakking, marketing en transactiekosten per pakket, eventuele bezorgkosten zijn ook niet meegenomen in de prijs.

De pakketten kunnen worden afgehaald in overleg op de inpaklocatie, maar ook bij diverse deelnemende ondernemers in het weekend voor de Kerstdagen.

Uiteraard kunnen de pakketten ook verzonden worden door heel Nederland, losse bestellingen kun je direct via de webshop bestellen, wil je meerdere pakketten naar diverse adressen sturen, dat kan ook, maar dan moeten de adressen los aangeleverd worden. Wij verzenden de pakketten met PostNL, dit tarief zal doorberekend worden.

Heb je vragen? Mail ons via contact@lokalezakentilburg.nl of check even de pagina Veelgestelde vragen!