Unieke lokale Kerstpakketten van 2020!

Benieuwd naar de actie van 2022, klik dan hier…

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan. Nu we de tweede Corona-golf zijn ingegaan, heeft dit wederom veel impact op de lokale ondernemers. Onzekerheid speelt hierbij een enorm grote rol. En gek genoeg gaat het leven gewoon door, Kerst staat ook zo weer voor de deur en daar willen wij graag wederom gaan staan voor en samen met de lokale ondernemer. Speciaal voor Kerst hebben wij verschillende pakketten samengesteld met producten van lokale ondernemers. Zo hebben wij gekozen voor 3 verschillende categorieën: Borrelpakketten, High Tea Pakketten en ‘Made in Tilburg’ Pakketten. Alle pakketten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden indien gewenst!

Wat anders is dan de voorgaande keren, is dat wij samen willen werken met alle ondernemers van Tilburg die een unieke invulling hebben voor in één van deze pakketten. Zo zullen alle pakketten een andere samenstelling hebben van producten en ondernemers. Hierdoor kunnen we met nog meer ondernemers samenwerken, waardoor we samen nog sterker staan. Zoals wellicht al bekend werken wij niet met prijsafspraken, wij kopen de producten voor de pakketten in voor de originele verkoopprijs in de winkel, hierdoor gaat alle winst direct naar de lokale ondernemer.

En om de Kerstgedachte in ere te houden, schenken wij 1 euro per verkocht Kerstpakket aan het goede doel, de Quiet!

Bekijk ook eens de veelgestelde vragen

Deze pagina betreft de Kerstpakkettenactie van 2020. Check onze actie van 2021 die nu live is!

Borrel Pakket

€ 26,00

Borrel Pakket Groot

€ 37,00

Met cadeaus van o.a.

De Bierbrigadier
Disco Snolly
Dons Noodle Shop
Eetsalon van Iersel
Eetwinkel Appelsien
Eetwinkel Verzot
Houten Bakkes
Kaaszaak
Loc Brewery
Luc’s Notenbar
Patisserie Walter van Erven
Prins Heerlijk
Pulcinos
Pyke
Quatta
Sranang
Stadsbrouwerij013
Wijnkoperij Van Bilsen

High Tea Pakket

€ 26,00

High Tea Pakket groot

€ 37,00

Met cadeaus van o.a.

Art of Tea
Cake 5 Exclusive Cakes
Cru de Cacao
Daisy Lane
Eetwinkel Verzot
Friandries
Gianotten
Houten Bakkes
Kaaszaak
Kaldi Tilburg
Koekatelier
Kras2
Locals
Luc’s Notenbar
Natuurlijk Tilburg
Patisserie Walter van Erven
Prins Heerlijk
Zoete Moed

‘Made in Tilburg’ Pakket

€ 27,50

‘Made in Tilburg’ Pakket Groot

€ 40,00

Met cadeaus van o.a.

Atelier Leermakers
Cake 5 Exclusive Cakes
Cru de Cacao
De Bierbrigadier
Disco Snolly
Dons Noodle Shop
Friandries
Houten Bakkes
Koekatelier
Krakers Tilburg
Kunstlicht
Locals
Loc Brewery
Luc’s Notenbar
Patisserie Walter van Erven
Pulcinos
Pyke
Stadsbrouwerij013
Zoete Moed

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. € 1,50 promotiekosten per pakket, eventuele bezorgkosten zijn ook niet meegenomen in de prijs.

Deze pagina betreft de Kerstpakkettenactie van 2020. Check onze actie van 2021 die nu live is!

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie en waarom doen jullie dit?

Wij zijn Dieuwertje Vorstenbosch en Jelle van den Hurk, twee Tilburgers met een passie voor ondernemen die de wereld een stukje mooier willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde wij graag helpen. Beide hebben we de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Wij willen graag de lokale ondernemer helpen tijdens de corona crisis. Eerder hebben wij dit al gedaan voor moederdag en vaderdag, waar we ruim 200 pakketten hebben verkocht. Nu de kerst steeds dichter bij komt, gaan we ons hier op focussen!

Lees meer

Wat zit er in het Kerstpakket?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig welke cadeau’s wij allemaal in het Kerstpakket gaan stoppen. Het pakket wordt geleverd in een handige doos, deze is eventueel te personaliseren, en bevat producten van de verschillende Tilburgse ondernemers. Wij hebben gevraagd of ze een typisch product willen toevoegen wat past bij hen als ondernemer. Zo hebben wij 3 verschillende pakketten, met allen een ander soort inhoud; Borrel Pakket (ook alcohol vrij te bestellen), High Tea Pakket en een ‘Made in Tilburg’ Pakket. De inhoud van ieder pakket kan verschillen, dit omdat wij willen samenwerken met zo veel mogelijk lokale ondernemers, want samen staan we sterker. Per pakket staat er benoemd, welke ondernemers er deelnemen per pakketcategorie, dat wil niet zeggen dat ze ook allemaal in dit pakket tegelijktijdig zullen zitten. Let op: de inhoud van het pakket Borrel Pakket en het ‘Made in Tilburg’ Pakket zouden 18+ kunnen zijn.

Allergieën of andere dieetwensen? Vermeldt dit dat dan bij je bestelling zodat wij dit met de ondernemers kunnen communiceren. De producten worden afzonderlijk verpakt maar het risico op kruisbesmetting blijft bestaan.

Hoe bestel ik een Kerstpakket?

Je bestelt gemakkelijk via de speciale productpagina. Je kunt uiterlijk t/m donderdag 10 december 00:00u bestellen. Na bevestiging, ontvang je een tikkie. De betaling loopt via tikkie en staat op naam van Dwars VOF, dit is de VOF van een van de initiatiefnemers. Je bestelling is definitief nadat de betaling is voldaan. Je krijgt dan ook een bevestiging. Doe dit ook voor de deadline. In overleg zullen we een gewenst afhaal/levermoment inplannen, houd er rekening mee dat we moeten kunnen schakelen met alle deelnemende lokale ondernemers, het nog moeten verpakken en eventueel verzenden.

Hoe wordt het Kerstpakket geleverd?

Je kunt kiezen uit verschillende verzendmethode’s. Voor heel Nederland kun je  kiezen om je bestelling te laten bezorgen via PostNL of af te halen bij DWARS hotdogbar in Tilburg, bij grotere aantallen welke geleverd kunnen worden op 1 adres in de regio Tilburg, kunnen wij deze zelf bezorgen in overleg. Het aflevermoment zullen we altijd in overleg overeenkomen. Bestellingen via PostNL kunnen mogelijk een dag eerder of later aankomen en gevolgd worden via Track & Trace. We pakken alle Kerstpakketten in, in samenwerking met Praktijk College Tilburg en Kringloop013.

Wat zijn de promotiekosten?

Wij willen zo veel mogelijk ondernemers helpen. Daar is promotie voor nodig. Per pakket rekenen wij daarom een klein bedrag om de kosten voor het drukwerk, website en verpakking te dekken. De verpakking wordt ook lokaal geregeld, Panhuijsen Verpakkingen BV biedt ons de mogelijkheid om bij hen het Kerstpakket met ons eigen ontwerp te bedrukken. Hier maken wij geen winst op. Ook werken we samen met een lokaal initiatief van Pet naar Pret, zij zorgen voor een duurzame manier van het opvullen van de doos d.m.v. schone gebruikte plastic waterflesjes. Bijgevoegd zit een flyer, met daarop de link naar volgend filmpje. Op deze manier proberen ze mensen bewust te maken van onze consumptiemaatschappij, dat er zelfs afval speciaal geproduceerd wordt als zijnde afval als opvulmateriaal in dozen, maar dat je dus meer kunt met deze flesjes, dan de flesjes alleen maar te zien als afval.

Blijken wij zo veel pakketten te verkopen dat de kosten te hoog zijn ingeschat, dan doneren wij het overige geld aan het goede doel, de Quiet. Zo verloopt alles eerlijk en transparant!

Wat is jullie verdienmodel?

Wij bieden de pakketten aan tegen de originele verkoopprijs. We hebben geen kortingen en prijsafspraken met de ondernemer gemaakt. Je betaald alleen voor de inhoud van de pakketten en de kosten die gemaakt worden voor promotie. Wel houden wij 1 euro per besteld pakket apart voor het goede doel, de Quiet.

Ik heb een vraag, kan ik jullie mailen?

Zeker weten! Je kunt ons bereiken op contact@lokalezakentilburg.nl of vul het contactformulier in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

Deze pagina betreft de Kerstpakkettenactie van 2020. Check onze actie van 2021 die nu live is!