Lokale Liefde!

Valentijn is ieder jaar een moment van liefde, ook dit jaar! Speciaal voor valentijn bezorgen wij jouw geliefde een roos. Dat kan zelfs anoniem! En dat niet alleen. Verras jouw geliefde naast een roos ook met een cadeaubon van € 10,- voor zijn of haar favoriete Tilburgse onderneming! Zo bezorgen wij de lokale Tilburgse ondernemers ook een klein cadeautje!

Bestel je Roos + Cadeaubon + Persoonlijk kaartje snel!

Je kon bestellen tot woensdag 10 februari 20:00u

Het valentijnscadeau!

Speciaal voor jouw geliefde, door ons op 14 februari ‘corona-proof’ bezorgd in Tilburg.

Een prachtige roos van Tilburgse bloemenhandelaar Kuipers

Een cadeaubon van t.w.v. € 10,- van jouw favoriete Tilburgse ondernemer!

Jouw persoonlijk bericht, handgeschreven door ons op een kaart!

Kies jouw lokale ondernemer

Bij jouw roos krijg je een cadeaubon t.w.v. € 10,- voor een van jouw favoriete lokale ondernemer!

Art of Tea
Atelier Leermakers
Broodjeszaak Sranang
Cake 5 Exclusive Cakes
Cocktaillab
Cool Bananas
Daisy Lane
De Carpacciobar
De Couscousbar
Diggers
Dons Noodle Shop
Dwars Hotdogbar
Eetbar De Wagon
Eetsalon van Iersel
Eetwinkel Appelsien
Eetwinkel Verzot
Friandries

Het Pastorie Lokaal
Houten Bakkes
Kaaszaak
Koekatelier
Koffiebar Locals
Kraftbier
Kras2
Kunstlicht Design
Le Flux – Store
Lokaal Zeven
Luc’s Notenbar
Mint & Pepr
Mooi Parfumerie
Mr. Morris
Oostwest Cultuurcafe
Patisserie Walter van Erven
Pig & Rye
Pijnenburg Schoenen

PizzaBar Rijslust
Pulcinos
Pyke
Quatta Betaalbare Kunst
Slagerij Le Jeune
Spoorpark Kiosk
Stadsbrouwerij013
Steck013
Stoom013
Superfly
Tien
VANDEMAKER
Villa Pastorie
Wijnkoperij van Bilsen
Xu Noodle Bar
Zijne Koninklijke Hoogheid
Zoete Moed
ZuiderZwam

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie en waarom doen jullie dit?

Wij zijn Dieuwertje Vorstenbosch en Jelle van den Hurk, twee Tilburgers met een passie voor ondernemen die de wereld een stukje mooier willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde wij graag helpen. Beide hebben we de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Wij willen graag de lokale ondernemer helpen tijdens de corona crisis. Eerder hebben wij dit al gedaan voor moederdag, vaderdag en kerst. Met gecombineerd meer dan 2500 pakketten is dit een groot succes!

Lees meer

Waar bestaat het cadeau uit?

Voor Valentijnsdag hebben wij een leuk cadeau samengesteld. Voor € 14,- ontvangt jouw ontvanger een Roos, een cadeaubon t.w.v. € 10,- van een ondernemer en een handgeschreven kaartje met jouw boodschap. De Roos komt van de Tilburgse Bloemenhandelaar Kuipers. Voor de cadeaubon kun je kiezen uit een van de deelnemende ondernemers. Wij schrijven jouw persoonlijke boodschap op een handgeschreven kaartje en geven deze aan de ontvanger op 14 februari! De persoonlijke boodschap kun je bij het afrekenen invullen.

Hoe bestel ik het Valentijnscadeau?

Je bestelt gemakkelijk via de speciale productpagina. Je kunt uiterlijk tot woensdag  10 februari 20:00u bestellen. Je kunt gelijk betalen via IDEAL of Bancontact. De betaling loopt via mollie en staat op naam van Jellow Media, dit is de eenmanszaak van een van de initiatiefnemers. Je bestelling is definitief nadat de betaling is voldaan. Je krijgt dan ook een bevestiging. Doe dit ook voor de deadline. 

Let op: je kunt maximaal voor 1 bezorgadres bestellen per keer. Plaats een nieuwe bestelling wanneer je naar een ander adres een tweede cadeau wilt versturen. 

Hoe wordt het Valentijnscadeau geleverd?

Op zondag 14 februari 2021 bezorgen wij jouw Valentijnscadeau persoonlijk bij de ontvangen. Dit doen wij zelf waardoor wij alleen in de regio Tilburg, Tilburg Reeshof en Goirle bezorgen. Bij de bestelling kun je je postcode invullen waar we deze controleren. Je kunt het ook kiezen voor afhalen bij  DWARS hotdogbar op zaterdag 13 februari tussen 16:00 – 20:00 uur.

Wat is jullie verdienmodel?

Lokale Zaken heeft maar een doel: het ondersteunen van de lokale economie. Anders dan bij vorige projecten maken wij deze keer een kleine winst. Dit doen we omdat we Lokale Zaken Tilburg door willen kunnen zetten op een langere termijn. Door een sociaal businessmodel te hanteren kunnen we blijven bestaan en ondernemers blijven helpen. Ons doel blijft het ondersteunen en versterken van de lokale economie. We communiceren dit transparant met de ondernemers en klanten. Heb je hier vragen over? Mail gerust!

Ik heb een vraag, kan ik jullie mailen?

Zeker weten! Je kunt ons bereiken op contact@lokalezakentilburg.nl of vul het contactformulier in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!