WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn lokale zaken Tilburg, opgericht door twee trotse inwoners van Tilburg. Wij geloven dat we samen de corona crisis kunnen verslaan. Een groot onderdeel van deze puzzel zijn de lokale ondernemers. Ze hebben een enorme waarde voor de stad Tilburg. Zo zijn lokale ondernemers meer betrokken met de omgeving en zijn ze een belangrijke schakel in de lokale economie. Ze maken een praatje met hun vaste klanten en helpen elkaar. Wij willen dat de lokale ondernemer deze crisis overleeft. 

Dit willen we doen door krachten van de ondernemers te bundelen. Samen sta je sterk, ook tegenover de grote jongens. Door samen te werken versterk je elkaar. 

Met deze gedachten zijn wij aan de slag gegaan, om te kijken hoe wij de ondernemers nu kunnen helpen. Moederdag en vaderdag zijn om de hoek komen kijken. Daar willen wij gebruik van maken. Daarom hebben wij een aantal mooie pakketten samengesteld met uitsluitend producten van lokale ondernemers. Hierdoor kunnen we maarliefst 17 lokale ondernemers helpen! De pakketten bieden wij tegen kostprijs aan, zodat de ondernemer er zo veel mogelijk aan overhoudt. Je mag zelf kiezen of wij er ook wat aan verdienen. 

De moederdagactie was de eerste stap, vaderdag het vervolg. Wij blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden voor het versterken van Tilburg, op sociaal en economisch vlak.

Groetjes,

Dieuwertje Vorstenbosch en Jelle van den Hurk

Contact opnemen?

Je kunt contact opnemen door te mailen naar contact@lokalezakentilburg.nl of het onderstaande formulier in te vullen. Bestellen gaat via het bestelformulier.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Lokale Zaken Tilburg is een handelsnaam van

Jellow Media
Akkerstraat 31 A
5025ME Tilburg

KVK: 67406238
BTW: NL002402559B88

Jellow media heeft géén bezoeksadres.