WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn lokale zaken Tilburg, zelf trotse inwoners van Tilburg.
Wij geloven dat we samen de crisissen kunnen verslaan. Een groot onderdeel van deze puzzel zijn de lokale ondernemers. Ze hebben een enorme waarde voor de stad Tilburg. Zo zijn lokale ondernemers meer betrokken met de omgeving en zijn ze een belangrijke schakel in de lokale economie. Ze maken een praatje met hun vaste klanten en helpen elkaar. Wij willen dat de lokale ondernemer deze crisis overleeft. 

Dit willen we doen door krachten van de ondernemers te bundelen. Samen sta je sterk, ook tegenover de grote jongens. Door samen te werken versterk je elkaar. 

Met deze gedachten zijn wij aan de slag gegaan, om te kijken hoe wij de ondernemers nu kunnen helpen. Moederdag en vaderdag zijn om de hoek komen kijken. Daar hebben wij de krachten gebundeld en meer dan 200 pakketten weten te verkopen van en voor lokale ondernemers. Wij maken mooie pakketten met producten van lokale ondernemers! Alle pakketten bevatten producten die wij inkopen bij de lokale ondernemer tegen de originele verkoopprijs in de winkel, hierdoor gaat alle winst naar de ondernemer zelf! Ook hebben wij ons gekoppeld aan een lokaal initiatief tegen ongelijkheid en armoede, deze kerst steunen wij de Voedselbank. Wij doneren per pakket 1 euro!

De moederdagactie was de eerste stap, vaderdag het vervolg en nu gaan wij ons vol focussen op de Kerstdagen. Want samen staan we sterker in Tilburg, op sociaal en economisch vlak.

Groetjes,

Dieuwertje Vorstenbosch en Team

Contact opnemen?

Je kunt contact opnemen door te mailen naar contact@lokalezakentilburg.nl of het onderstaande formulier in te vullen. Bestellen gaat via het bestelformulier.

    Lokale Zaken Tilburg is een handelsnaam van

    Ferm
    Veestraat 147
    5021 PP Tilburg
    KvK 69150044