Kerstpakketten van Lokale Zaken Tilburg!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen dit jaar knallend af te sluiten, door super mooie unieke kerstpakketten samen te stellen met alleen maar lokale cadeautjes. Iedere ondernemer heeft zijn of haar expertise en door al deze unieke producten samen te bundelen, krijg je een uniek Tilburgs pakket.

De afgelopen drie jaar, in tijden van Corona, energie crises, stijgt het aantal faillisementen helaas ieder kwartaal. Wat wij doen? Wij hebben al drie jaar op rij met Kerst de ondernemers goed weten te verrassen, want wij hebben aan de meer dan 30 lokale deelnemende ondernemers meer dan 150.000 euro omzet mogen uitdelen. Echt super vet! 

Zoals wellicht al bekend werken wij niet met prijsafspraken, wij kopen de producten voor de pakketten in voor de originele verkoopprijs in de winkel, hierdoor gaat alle winst direct naar de deelnemende lokale ondernemer. Alle pakketten kunnen zelfs gepersonaliseerd worden indien gewenst!

Dit jaar hebben we twee soorten pakketten:
– ‘Made in Tilburg’ Pakket
Het mooi pakket vol lokaal geproduceerde producten, van lokale makers dus!
– Tilburg Circulair Pakket
Een uniek lokaal pakket vol groene, gerecyclede en duurzame Tilburgse producten!

Throwback naar de afgelopen jaren…

20221208_110417

Er kan vanaf nu besteld worden!

Hieronder de link naar de verschillende Kerstpakketten. Heb je een vraag, neem contact op met contact@lokalezakentilburg.nl Wij kunnen ook custom-made pakketten maken, vraag naar de voorwaarden.