Een sociaal moederdag cadeau!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan. Speciaal voor moederdag hebben wij verschillende pakketten samengesteld met producten van lokale ondernemers. Wij werken niet met prijsafspraken, zo gaat dus alle winst direct naar de deelnemende ondernemers. Wij van Lokale Zaken Tilburg hebben geprobeerd zo mooi en divers mogelijke pakketten samen te stellen!

Verras je moeder dus op een sociale en lokale manier! Jouw moeder verdient ook een leuk bloemetje, een lekker chocolaatje of een special thee!

of bekijk de veelgestelde vragen

Hieronder de deelnemende ondernemers van dit jaar!

In het totaal doen er 22 verschillende lokale ondernemers mee aan dit initiatief. Check ze hieronder bij de verdeling van de pakketten. Fijne Moederdag!

Pakket 1

€ 36,00

Met cadeaus van:

Daisy Lane (bloemetje)

Friandries (Chocoladebar)

Luc’s Notenbar (Notenmix)

Ollie’s (Totebag met speciaal Moederdag ontwerp)

Pulcino’s (Limocello)

Pyke Seltzer (3 blikken Pyke Seltzer)

Say Jess Fashionstore (kaarsen)

Pakket 2

€ 42,50

Met cadeaus van:

Cool Bananas (Vlinderbom)

DIPPIT (Kaars)

Locals (Een lekkernijtje)

Mint & Pepr (Hippe sokken)

Ollie’s (Totebag met speciaal Moederdag ontwerp)

Stadsbrouwerij013 (Kaas)

Tien (Amberblokje)

Wijnkoperij van Bilsen (Flesje Cava)

Pakket 3

€ 44,50

Met cadeaus van:

Appelsien (Limo)

Art of Tea (Verse thee)

Atelier Leermakers (kaarsjes)

Cake 5 Exclusive Cakes (Een lekkernijtje)

De Ontbijtkeuken (Koeken)

Eetwinkel Verzot (Lekkernijtjes)

Kunstlicht (Een mok)

Ollie’s (Totabag met speciaal Moederdag ontwerp)

VANDEMAKER (Zaadjes voor bloempjes)

de prijzen zijn incl. 21% BTW. Per verkocht pakket wordt er 1 euro gedoneerd aan Stichting Met je Hart ❤️

Ook kun je bij je bestelling een kaartje bestellen van ‘Kleingeschreven’ à € 2,95.

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie en waarom doen jullie dit?

Wij zijn Dieuwertje Vorstenbosch en team, een Tilburgse ondernemer met een passie om de wereld een stukje mooier te willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde wij graag helpen. We hebben de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Wij willen graag de lokale ondernemer helpen tijdens de corona crisis. Door het samenstellen van moederdag pakketten kunnen wij krachten van de ondernemers bundelen.

Lees meer

Wat zit er in het moederdagpakket?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig welke cadeau’s wij voor jouw moeder hebben samengesteld. Het pakket wordt geleverd in een tas van Ollie’s en bevat producten van de verschillende ondernemers. Wij hebben gevraagd of ze een typisch product willen toevoegen. Het blijft voor jullie voor nu nog een beetje een verrassing wat er in het pakket gaat zitten!

Heeft jouw moeder bepaalde allergieën? Vermeldt dit dat dan bij je bestelling zodat wij dit met de ondernemers kunnen communiceren. De producten worden afzonderlijk verpakt maar het risico op kruisbesmetting blijft bestaan.

Hoe bestel ik het moederdagpakket?

Je bestelt gemakkelijk via het bestelformulier. Je kunt uiterlijk tot dinsdag 4 mei 20:00u bestellen. Via de mail ontvang je een factuur en IDEAL-betaallink zodat je makkelijk kan betalen. Deze rekening staat op naam van Dwars vof, dit is de vof van een van de initiatiefnemers. Je bestelling is definitief nadat de betaling is voldaan. Je krijgt dan ook een bevestiging. Doe dit ook voor de deadline van 4 mei om 22:00u. Hierna geven wij alles door aan de ondernemers en stellen wij de pakketten samen!

Hoe wordt het moederdagpakket geleverd?

Alle moederdagpakketten kunnen op zaterdag 8 mei worden afgehaald bij het afhaalpunt welke je zelf hebt geselecteerd tijdens het bestellen, je ontvangt hiervan een bevestiging per mail. Dit is de dag voor moederdag op zaterdag 8 mei. de afhaallocaties zijn: Cake 5 Exclusive Cakes, Cool Bananas, Dwars Hotdogbar, Kunstlicht Design, Say Jess fashionstore en Van de Maker. Natuurlijk alles volgens de dan geldende corona maatregelen en met gepaste afstand tijdens de openingstijden van de locaties.

Wat is jullie verdienmodel?

Wij bieden de pakketten aan tegen de werkelijke prijs. We hebben geen kortingen en prijsafspraken met de ondernemer gemaakt. Je betaald alleen voor de inhoud van de pakketten en de kosten die gemaakt worden voor promotie. Daarnaast gaat er per verkocht pakket 1 euro naar Stichting Met je Hart Tilburg ❤️.  De stichting zet zich in om waardevolle ontmoetingen te organiseren tegen o.a. eenzaamheid onder kwetsbare ouderen. Wil je extra doneren of vind je dat wij ook een extraatje mogen verdienen, dan kun je dit  aangeven bij het plaatsen van je bestelling.

Wat zijn de promotiekosten?

Wij willen zo veel mogelijk ondernemers helpen. Daar is promotie voor nodig. Per pakket rekenen wij daarom een klein bedrag om de kosten voor het drukwerk, website en verpakking te dekken. Hier maken wij geen winst op. Zo verloopt alles eerlijk en transparant!

Ik heb een vraag, kan ik jullie mailen?

Zeker weten! Je kunt ons bereiken op contact@lokalezakentilburg.nl of vul het contactformulier in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

Tijd dus om je Moederdagpakket te gaan bestellen! Dit kan via het Bestelformulier.