Trek je schoenen aan en ontdek Tilburg!

Doe mee en steun direct ook diverse lokale (horeca) ondernemers die gewoon geopend zijn voor takeaway!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan. Nu we wederom in een lockdown zitten, heeft dit wederom veel impact op de lokale (horeca) ondernemers. De deuren gesloten, geen of drastisch veel minder omzet, alleen nog afhalen en bezorgen, want ja, stiekem zijn er nog best veel ondernemers kneiter hard aan het proberen zichtbaar te blijven en zijn gewoon geopend!

Wij helpen graag een handje mee, want in deze tijd speelt onzekerheid een enorm grote rol. En gek genoeg gaat het leven gewoon door en schijnen ‘Corona-Wandeltjes’ helemaal hot en happening te zijn! Dus wij dachten 1 + 1 = 2, daar moeten wij iets mee gaan doen, want samen sta je sterker!

Koop dus snel deze Tilburgs ‘Corona-Wandeltje’ Route en ontvang 6 consumpties, welke je allen in kan leveren bij een lokale ondernemer naar keuze. Ontdek hieronder bij wie je welke consumptie kan verwachten!

Lokale Zaken Tilburg

Bekijk ook eens de veelgestelde vragen

Klaar met het binnen zitten? Haal een frisse neus, ontdek de stad en steun direct diverse lokale (horeca) ondernemers!

De Spelregels

1. Koop voor € 15,00 via onze website of bij één van de deelnemende lokale ondernemers de enveloppe met daarin de kaartjes die allen een consumptie vertegenwoordigen.
2. In het totaal zitten er 6 kaartjes in de enveloppe. Ieder kaartje is 1 consumptie waard.
3. Ieder kaartje kun je inleveren bij een deelnemende lokale ondernemers naar keuze (zie hiernaast de lijst met deelnemers). Het maakt niet uit welk kaartje er waar ingeleverd wordt, alle kaartjes hebben exact dezelfde waarde.
4. Iedere deelnemer bepaald zelf het aanbod. Over het algemeen kun je overal jezelf verrassen met een heerlijk kop koffie of thee of zelfs nog andere dranken verwachten. Bij een aantal deelnemers kun je ook wat lekkers kiezen voor bij deze kop koffie of thee. (zie hieronder wat je bij welke deelnemer kan verwachten)
5. 1 Kaartje in te leveren per persoon per deelnemende locatie.
6. Deze kaartje zijn geldig t/m februari 2022. Het kan zijn dat het geheel verlengd wordt!

De Route

Ontdek Tilburg met onderstaande routebeschrijving. Het start en eindpunt mag je zelf bepalen! De totale route loopt ongeveer 7,3 km dwars door Tilburg.

Open de kaart hieronder via maps. Maps volgt je locatie, waardoor je jezelf ziet lopen op de route. Werkt de plattegrond hieronder niet, klik dan hier!

Tip! Klik op de icoontjes op de route en kom meer te weten over die locatie.

Download PDF van de route hier! Deze is alleen nooit zo scherp en accuraat als dat je de route opent in maps hierboven. Maps volgt jouw locatie namelijk en dan zie je dus of je van de route afwijkt. Ontzettend veel wandel plezier!

Alle prijzen zijn incl. 9% BTW, eventuele bezorgkosten zijn niet meegenomen in de prijs.

Leuk om cadeau te geven of om lekker jezelf en de lokale (horeca) ondernemers mee te verrassen!

BUUTVRIJ

Stationsstraat 49
Ma – Zo 10.00 – 15.00 uur
KOFFIE – CAPPUCCINO – THEE

Buutvrij is een fijne koffiebar gelegen in het prachtige dwaalgebied. Een bar vol creativiteit; een zelf gebouwd interieur, uitgebreid lunchmenu met huisgemaakte verse producten, wisselende exposities aan de muur en af en toe live muziek. Buutvrij staat voor vers, veel en lekker eten, er zijn volop vegetarische gerechten. Heerlijke koffie, huisgemaakte taartjes en verse sappen. Wees welkom in deze huiselijke sfeer in het Café, het Kaslokaal, de Werkplaats, of op het gezellige zonnige terras.

FOODATELIER

Stationsstraat 44
Di – Vr 11.00 – 19.00
Za 11.00 – 17.00
WAT LEKKERS

Wij zijn een gezonde afhaal winkel met vegetarische en vegan maaltijden. Gezonde “zoete” tussendoortjes en taartjes zonder suiker. Alles home made elke dag vers bereid. Geen zin om te koken? Wij koken voor jou!

STECK013

Nieuwlandstraat 1
Di – Zo 12.00 – 20.00
KOFFIE’S – THEE – CHOCO – TAP BIERTJE – GLÜHWEIN

Steck is een eetcafé met biertuin, in het dwaalgebied van Tilburg, geopend van dinsdag t/m zondag voor lunch, diner, koffie en borrel. Op de menukaart staan zowel biertuinklassiekers, zoals flammküchen & curryworst, als afwisselende seizoensgerechten. Buiten zitten kan in de gezellige biertuin of op het terras aan de bekende Vijfsprong. Er is regelmatig iets leuks te doen, zoals een speciaalbierweekend of een optreden van een band of DJ.

Mr. Morris

Nieuwlandstraat 58A
Ma 11.00 – 17.00
Di – Zo 9.30 – 17.00
KOFFIE’S – VERSE JUICE

Mr.Morris is de ultieme mix van een juice-, koffiebar en gezonde lunchroom in het Dwaalgebied van Tilburg. Bij ons staan op het menu verantwoorde en gezonde verse juices, unieke sandwiches, salades en koffiespecialiteiten. We werken met uitsluitend verse ingrediënten van hoge kwaliteit, veelal biologisch en fair trade. Bovendien zijn al onze samengestelde producten homemade. Een ervaren barista bereid je koffie met specialty koffiebonen van Lucifer Coffee Roasters. Tegelijkertijd bereiden we voor je ogen binnen enkele minuten je juice en eten aan de bar. Voor een gezond ontbijt, lunch, juice of een heerlijke koffie in Tilburg moet je dus bij Mr.Morris zijn.

LOCALS

HEUVELSTRAAT 128
Ma – ZO 9.30 – 16.00
KOFFIE – CAPPUCCINO – THEE

Het ontstaan: een samensmelting van verschillende ingrediënten. Het begon met een verlangen naar een eigen plek met een eigen product. Door onze ervaringen, dromen, onze verschillende culturen en een flink dosis doorzettingsvermogen samen te smelten werd onze koffiebar in 2013 uit liefde geboren. Een koffiebar in het dwaalgebied van Tilburg die we naar eigen smaak hebben ingericht. De inspiratie komt voort uit onze mooie reizen over de hele wereld. Onze oorsprong bestaat ook uit verschillende culturen en dat zie en proef je ” Global Flavors”.

DWARS HOTDOGBAR / DE ONTBIJTKEUKEN

KORVELSEWEG 86
DI – DO 14.00 – 21.00
VR – ZO 10.00 – 21.00
KOFFIE’S – THEE – WAT LEKKERS

Dwars Hotdogbar Wij bereiden de beste hotdogs in Tilburg voor onze gasten en fans. Je kunt bij ons binnen genieten van onze hotdogs, afhalen of thuis bezorgd krijgen! Wij staan bekend om onze ‘Haakse Harrie’, ‘Dwarse Dibber’ of ‘Cieskeurige Cees’. Wat dit zijn? Dit zijn de namen van onze hotdogs. Onze hotdogs hebben karakter en elke hotdog heeft een eigen smaak en stijl. Net als ons team, gasten en fans, iedereen is zichzelf.
De Ontbijtkeuken Begin je dag met een goed gevulde glimlach! Wij zijn bourgondiërs uit Tilburg met een passie voor verrassend heerlijk eten en gastvrijheid. Wij trotseren alle seizoenen en zetten onze wekker veel
eerder dan die van jullie, zo kunnen jullie je vrije dag in alle rust met een energiek ontbijt beginnen. In het weekend staan wij graag aan je deur met een vers ontbijt of kun je jouw ontbijt bij ons afhalen.

BERLIJN CAFÉ

KORVELSEWEG 169
ZA – ZO 12.00 – 20.00
KOFFIE’S – THEE – WAT LEKKERS
Berlijn Café is het meest gemütliche cafétje aan de Korvelseweg waar men helemaal thuis kan komen. Een kast vol met spelletjes, wisselend assortiment met topbieren, kei goeie koffie, lekker eten en een Lola & Bastiaan achter de bar die altijd in zijn voor een praatje. Helaas nu alleen voor de afhaal maar hopelijk snel weer in het echie.

PORTO KOFFIE EN IJS

HAVENDIJK 65
DO- MA 8.00 – 17.00
KOFFIE – CAPPUCCINO – THEE

Porto koffie en ijs, de plek aan de haven voor een heerlijke koffie, lunch en ambachtelijk ijs nu TO GO maar hopelijk snel weer open voor het terras of voor een gezellig tafeltje binnen. Kom genieten van het uitzicht aan de Piushaven, een heerlijke rustige plek tussen stad en de natuur in.

ZOETE MOED

HAVENDIJK 16A
WO – ZA 10.00 – 16.00
WAT LEKKERS
Al van jongs af aan stond ik, Yvette Wouters in de keuken om samen met mijn moeder appeltaarten te bakken, iets wat ik het allerliefste deed. Mijn liefde voor zoetigheid bleef maar groeien en tijdens mijn opleiding Food Design & Innovation ontstond dan ook het idee achter Zoete Moed: Bakken zonder zorgen en het maken semi-verantwoorde lekkernijen waarvan iedereen kan genieten! De appeltaarten van mijn moeder, daar ben ik nog steeds dol op. Toch ben ik nu niet meer weg te slaan uit mijn eigen keuken in De Ijzergieterij. Het is hard werken, maar bakken blijft de ultieme energiebron. Zoete Moed zal stap voor stap groeien, zodat ik het lang ga volhouden! ‘Mijn kers op de taart is om mensen te zien genieten van mijn creaties.’

STOOM 013

BURGEMEESTER BROKXLAAN 6
MA- VR 8.30 – 17.00
ZA 11.00 – 17.00
ZO 12.00 – 17.00
KOFFIE’S – THEE

Bij Stoom013 kun je terecht voor een goede bak koffie in een oude wagon welke staat achter het complex van de Wagenmakerij kijkend op het spoor. Wij werken met biologische producten en ingrediënten, zo veel mogelijk lokaal zodat we het zelf (met de fiets) op kunnen halen!