Een sociaal moederdag cadeau!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan. Speciaal voor moederdag hebben wij verschillende pakketten samengesteld met producten van lokale ondernemers. Zo kun je op een sociale manier je moeder verrassen. Jouw moeder verdient ook een leuk bloemetje, een lekker chocolaatje of een special thee!

of bekijk de veelgestelde vragen

Deze actie is verlopen en de pakketten zijn momenteel niet te bestellen!

Ontmoet de ondernemers

Bekijk welke Tilburgse ondernemers terug te vinden zijn in de moederdagpaketten!

Tien Tilburg

Pig and Rye

Daisy Lane

De Bovenste Plank

Kaaszaak

The Art of Tea

Eetwinkel Appelsien

Kunstlicht

Friandries

Pakket 1

€ 18,50

Met cadeaus van

Pig & Rye

Daisy Lane

Eetwinkel Appelsien

Tien Tilburg

De Bovenste Plank

Pakket 2

€ 26,75

Met cadeaus van

Pig & Rye

Daisy Lane

Eetwinkel Appelsien

Tien Tilburg

De Bovenste Plank

Kaaszaak

Art of Tea

Pakket 3

€ 38,75

Met cadeaus van

Pig & Rye

Daisy Lane

Eetwinkel Appelsien

Tien Tilburg

De Bovenste Plank

Kaaszaak

Art of Tea

Kunstlicht

Friandries

de prijzen zijn incl. BTW en excl. € 2,50 bezorg en promotiekosten

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie en waarom doen jullie dit?

Wij zijn Dieuwertje Vorstenbosch en Jelle van den Hurk, twee Tilburgers met een passie voor ondernemen die de wereld een stukje mooier willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde wij graag helpen. Beide hebben we de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Wij willen graag de lokale ondernemer helpen tijdens de corona crisis. Door het samenstellen van moederdag pakketten kunnen wij krachten van de ondernemers bundelen.

Lees meer

Wat zit er in het moederdagpakket?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig welke cadeau’s wij voor jouw moeder hebben samengesteld. Het pakket wordt geleverd in een tas van De Bovenste Plank en bevat producten van de verschillende ondernemers. Wij hebben gevraagd of ze een typisch product willen toevoegen. Zo hebben wij kaas van de KaasZaak, een plantje van Daisy Lane maar ook een brownie met melkchocolade van Pig and Rye en een vegan zeepje van Kunstlicht Design, gemaakt in Tilburg.

Heeft jouw moeder bepaalde allergieën? Vermeldt dit dat dan bij je bestelling zodat wij dit met de ondernemers kunnen communiceren. De producten worden afzonderlijk verpakt maar het risico op kruisbesmetting blijft bestaan.

Hoe bestel ik het moederdagpakket?

Je bestelt gemakkelijk via het bestelformulier. Je kunt uiterlijk tot woensdag 6 mei 20:00u bestellen. Via de mail ontvang je een factuur en IDEAL-betaallink zodat je makkelijk kan betalen. Deze rekening staat op naam van Jellow Media, dit is de eenmanszaak van een van de initiatiefnemers. Je bestelling is definitief nadat de betaling is voldaan. Je krijgt dan ook een bevestiging. Doe dit ook voor de deadline van 6 mei om 21:00u. Hierna geven wij alles door aan de ondernemers en stellen wij de pakketten samen!

Hoe wordt het moederdagpakket geleverd?

Alle moederdagpakketten worden op zaterdag 9 mei bezorgd in het door jou aangegeven tijdvak. Dit is de dag voor moederdag. Wij doen dit zelf, natuurlijk met gepaste afstand.

Wat is jullie verdienmodel?

Wij bieden de pakketten aan tegen de werkelijke prijs. We hebben geen kortingen en prijsafspraken met de ondernemer gemaakt. Je betaald alleen voor de inhoud van de pakketten en de kosten die gemaakt worden voor promotie. Hier verdienen wij niks aan. We geven jou de optie om zelf te bepalen of wij er ook wat aan mogen verdienen. Dit kun je aangeven bij het plaatsen van je bestelling.

Wat zijn de bezorg en promotiekosten?

Wij willen zo veel mogelijk ondernemers helpen. Daar is promotie voor nodig. Per pakket rekenen wij daarom een klein bedrag om de kosten voor het drukwerk, website en verpakking te dekken. Hier maken wij geen winst op. Blijken wij zo veel pakketten te verkopen dat de kosten te hoog zijn ingeschat, dan doneren wij het overige geld aan het goede doel the Quiet. The Quiet zet zich in voor armoedebestrijding in Tilburg. Zo verloopt alles eerlijk en transparant!

Ik heb een vraag, kan ik jullie mailen?

Zeker weten! Je kunt ons bereiken op contact@lokalezakentilburg.nl of vul het contactformulier in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

Helaas kunnen de pakketten niet meer besteld worden.