Een lokaal vaderdag Bierproeverij!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan, de horeca heeft lang stilgestaan en gaat eindelijk beetje bij beetje weer normaal open. Naast dat de horeca last heeft gehad van de sluiting, hebben ook de vele toeleveranciers omzet zien afnemen, zo ook de speciaalbier brouwerijen. Speciaal voor vaderdag hebben wij 2 verschillende Bierproeverijen samengesteld met in het totaal 6 lokaal gebrouwen biertjes en wat lekkers voor erbij! Wie kan zijn papa hier nou niet blij mee maken?

Vragen over ons, bekijk ook eens de veelgestelde vragen

HELAAS IS HET PAKKET NIET MEER TE BESTELLEN

Ontmoet de ondernemers

Bekijk welke Tilburgse ondernemers terug te vinden zijn in de vaderdagpakketten!

Brouwerij de Blauwe IJsbeer

Gebroeders Hop

Kraftbier

LOC Brewery

Stadsbrouwerij Tilburg

Stadsbrouwerij013

Eetwinkel Appelsien

Cru de Cacao

Kaaszaak

Luc’s Notenbar

Patisserie Walter van Erven

Lokaal Classic Bierproeverijtje

€ 32,00

Deelnemers

Brouwerij de Blauwe IJsbeer
Gebroeders Hop
Krafbier
LOC Brewery
Stadsbrouwerij Tilburg
Stadsbrouwerij013
Kaaszaak
Luc’s Notenbar
Patisserie Walter van Erven

Lokaal Zomers Bierproeverijtje

€ 35,00

Deelnemers

Brouwerij de Blauwe IJsbeer
Gebroeders Hop
Krafbier
LOC Brewery
Stadsbrouwerij Tilburg
Stadsbrouwerij013
Cru de Cacao
Eetwinkel Appelsien
Kaaszaak
Luc’s Notenbar

de prijzen zijn incl. 21% BTW (18+)

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie en waarom doen jullie dit?

Wij zijn Dieuwertje Vorstenbosch en team, een Tilburgse ondernemer met een passie om de wereld een stukje mooier te willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde wij graag helpen. We hebben de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Wij willen graag de lokale ondernemer helpen tijdens de corona crisis. Door het samenstellen van o.a. moederdag, vaderdag en kerstpakketten kunnen wij krachten van de ondernemers bundelen.

Lees meer

Wat zit er in het Vaderdagpakket?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig welke cadeau’s wij voor jouw vader hebben samengesteld. In het Klassieke Bierproeverij pakket zitten biertjes waarvan de brouwerijen zelf zeggen dat het best sellers zijn. En in het Zomerse Proeverij pakket zitten verfrissende zomerse bieren van diezelfde brouwerijen.  Daarnaast zitten er in beide pakketten lekkernijtjes die passen bij de biertjes in het pakket Let op: de inhoud van de pakketten is 18+.

Heeft jouw vader bepaalde allergieën? Vermeldt dit dat dan bij je bestelling, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we hier de lekkernijtjes op aanpassen. De producten worden afzonderlijk verpakt maar het risico op kruisbesmetting blijft bestaan. Alle pakketten zijn vegetarisch, niet veganistisch.

Hoe bestel ik het Vaderdagpakket?

Je bestelt gemakkelijk via het bestelformulier. Je kunt uiterlijk tot woensdag 16 juni 20:00u bestellen. Via de mail een IDEAL-betaallink zodat je makkelijk kan betalen (binnen 24u). Deze rekening staat op naam van Dwars vof, dit is de vof van een van de initiatiefnemers. Je bestelling is definitief nadat de betaling is voldaan. Je krijgt dan ook een bevestiging. Doe dit ook voor de deadline van 16 juni om 22:00u. Hierna geven wij alles door aan de ondernemers en stellen wij de pakketten samen!

Hoe wordt het Vaderdagpakket geleverd?

Alle bierpakketten kunnen op zaterdag 19 juni worden afgehaald bij het afhaalpunt welke je zelf hebt geselecteerd tijdens het bestellen, je ontvangt hiervan een bevestiging per mail. Dit is de dag voor Vaderdag op zaterdag 19 juni. de afhaallocaties zijn: Dwars Hotdogbar, Eetwinkel Appelsien, Kaaszaak en LOC Brewery. Natuurlijk alles volgens de dan geldende corona maatregelen en met gepaste afstand tijdens de openingstijden van de locaties.

Wat is jullie verdienmodel?

Wij bieden de pakketten aan tegen de werkelijke prijs. We hebben geen kortingen en prijsafspraken met de ondernemer gemaakt. Je betaald alleen voor de inhoud van de pakketten en de kosten die gemaakt worden voor promotie en verpakken. Daarnaast gaat er per verkocht pakket 1 euro naar ?? (Zijn we nog druk mee bezig!). Wil je extra doneren of vind je dat wij ook een extraatje mogen verdienen, dan kun je dit  aangeven bij het plaatsen van je bestelling.

Wat zijn de bezorg en promotiekosten?

Wij willen zo veel mogelijk ondernemers helpen. Daar is promotie voor nodig. Per pakket rekenen wij daarom een klein bedrag om de kosten voor het drukwerk, website en verpakking te dekken. Hier maken wij geen winst op. Zo verloopt alles eerlijk en transparant!

Ik heb een vraag, kan ik jullie mailen?

Zeker weten! Je kunt ons bereiken op contact@lokalezakentilburg.nl of vul het contactformulier in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren! Bestellen kan via het bestelformulier.