Een lokaal vaderdag cadeau!

Door krachten te bundelen willen wij de lokale ondernemers van Tilburg helpen de corona crisis te doorstaan. Speciaal voor vaderdag hebben wij verschillende pakketten samengesteld met producten van lokale ondernemers. Zo kun je op een sociale manier je vader verrassen op deze speciale dag. Jouw vader verdient ook een stoere fakkel, hippe sokken of een speciaalbiertje!

of bekijk de veelgestelde vragen

Helaas kunnen de pakketten niet meer besteld worden.

Ontmoet de ondernemers

Bekijk welke Tilburgse ondernemers terug te vinden zijn in de vaderdagpakketten!

Stuen Store

Slagerij Le Jeune

Asiana Superstore

Natuurlijk Tilburg

Boekhandel Gianotten

Loc Brewery

Eetwinkel Verzot

Barbier Crooks

Pakket 1

€ 18,00

Met cadeaus van

Stuen Store

Slagerij Le Jeune

Asiana Superstore

Natuurlijk Tilburg

Pakket 2

€ 29,00

Met cadeaus van

Stuen Store

Slagerij Le Jeune

Asiana Superstore

Natuurlijk Tilburg

Boekhandel Gianotten

Loc Brewery

Pakket 3

€ 39,50

Met cadeaus van

Stuen Store

Slagerij Le Jeune

Asiana Superstore

Natuurlijk Tilburg

Boekhandel Gianotten

Loc Brewery

Eetwinkel Verzot

Barbier Crooks

de prijzen zijn incl. BTW en excl. € 2,50 bezorg en promotiekosten

Veelgestelde vragen

Wie zijn jullie en waarom doen jullie dit?

Wij zijn Dieuwertje Vorstenbosch en Jelle van den Hurk, twee Tilburgers met een passie voor ondernemen die de wereld een stukje mooier willen maken. Toen de corona crisis ontstond wilde wij graag helpen. Beide hebben we de overtuiging dat de lokale economie en maatschappij erg waardevol is. Wij willen graag de lokale ondernemer helpen tijdens de corona crisis. Eerder hebben wij dit al gedaan voor moederdag, waar we ruim 165 pakketten hebben verkocht. Nu is vaderdag aan de beurt!

Lees meer

Wat zit er in het vaderdagpakket?

Je bent natuurlijk nieuwsgierig welke cadeau’s wij voor jouw vader hebben samengesteld. Het pakket wordt geleverd in een handige doos en bevat producten van de verschillende Tilburgse ondernemers. Wij hebben gevraagd of ze een typisch product willen toevoegen. Zo hebben wij een Biertje van de Loc Brewery, een tuinfakkel van Natuurlijk Tilburg maar ook gave sokken van Stuen Store en een interessant tijdschrift van boekhandel Gianotten. Let op: de inhoud van het pakket is 18+.

Heeft jouw vader bepaalde allergieën? Vermeldt dit dat dan bij je bestelling zodat wij dit met de ondernemers kunnen communiceren. De producten worden afzonderlijk verpakt maar het risico op kruisbesmetting blijft bestaan. Alle pakketten bevatten een product van vlees. Stuur een mail voor bestelling mocht dit niet wenselijk zijn. 

Hoe bestel ik het vaderdagpakket?

Je bestelt gemakkelijk via de speciale productpagina. Je kunt uiterlijk tot dinsdag  16 juni 20:00u bestellen. Je kunt gelijk betalen via IDEAL of Bancontact. De betaling loopt via mollie en staat op naam van Jellow Media, dit is de eenmanszaak van een van de initiatiefnemers. Je bestelling is definitief nadat de betaling is voldaan. Je krijgt dan ook een bevestiging. Doe dit ook voor de deadline. Hierna geven wij alles door aan de ondernemers en stellen wij de pakketten samen!

Hoe wordt het vaderdagpakket geleverd?

Je kunt kiezen uit verschillende verzendmethode’s. Voor heel Nederland kun je  kiezen om je bestelling te laten bezorgen via PostNL of af te halen bij DWARS hotdogbar in Tilburg. Woon je in Tilburg? Dan kun je het ook laten bezorgen door Lokale Zaken Tilburg zelf. Alle pakketten worden bezorgd op zaterdag 20 juni. Bestellingen via PostNL kunnen mogelijk een dag eerder aankomen en gevolgd worden via Track & Trace. Bij bezorging door Lokale Zaken Tilburg kun wordt je een tijdsvak toegedeeld.

Wat is jullie verdienmodel?

Wij bieden de pakketten aan tegen de werkelijke prijs. We hebben geen kortingen en prijsafspraken met de ondernemer gemaakt. Je betaald alleen voor de inhoud van de pakketten en de kosten die gemaakt worden voor promotie. Hier verdienen wij niks aan. We geven jou de optie om zelf te bepalen of wij er ook wat aan mogen verdienen. Dit kun je aangeven bij het plaatsen van je bestelling door een hogere prijs in te vullen dan de kostprijs.

Wat zijn de bezorg en promotiekosten?

Wij willen zo veel mogelijk ondernemers helpen. Daar is promotie voor nodig. Per pakket rekenen wij daarom een klein bedrag om de kosten voor het drukwerk, website en verpakking te dekken. Hier maken wij geen winst op. Blijken wij zo veel pakketten te verkopen dat de kosten te hoog zijn ingeschat, dan doneren wij het overige geld aan het goede doel Join Us. Join Us zet zich in tegen eenzaamheid onder jongeren in Tilburg. Zo verloopt alles eerlijk en transparant!

Ik heb een vraag, kan ik jullie mailen?

Zeker weten! Je kunt ons bereiken op contact@lokalezakentilburg.nl of vul het contactformulier in. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren!

Helaas kunnen de pakketten niet meer besteld worden.